Om onze klanten en medewerkers goed te kunnen bedienen kiest Vaktec B.V. er voor om zich in een aantal sectoren te specialiseren. Wij gaan voor kwaliteit en investeren veel in het selecteren , opleiden en begeleiden van ons personeel. Door deze specifieke aanpak en het blijven ontwikkelen van specifieke branchekennis hebben wij langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Bouw

Onze bouwafdeling is in de afgelopen jaren snel gegroeid. Door onze specifieke aanpak hebben wij een grote groep professionals aan ons weten te binden. Wij zijn actief in heel Nederland en af en toe daarbuiten op grote en kleine bouwprojecten. Van de bemiddeling per individu (een timmerman of uitvoerder) tot aan het leveren van complete ploegen (metselaars, timmermannen, beton timmermannen en blokkenlijmers).

Afbouw

Ook onze afbouwafdeling groeit mooi door. Wij investeren veel tijd in opleiden, begeleiden en de juiste selectie voor iedere opdracht. Wij hebben onze mensen aan het werk in functies als stucadoors, tegelzetters, metalstud monteur, wandenmonteur en plafondmonteur.

Leidingbouw

Vaktec B.V. ontstaan vanuit de vraag naar specialisten in de ondergrondse leidingbouw. Ook vandaag leveren wij onze opdrachtgevers in binnen en buitenland professionals als lassers, fitters, grondwerkers maar ook in staf als uitvoerders en werkvoorbereiders.

Metaal

In de staalbouw zijn wij al jaren actief voor onze opdrachtgevers in bemiddeling van ijzerwerkers, samenstellers en lassers voor projecten van data centers, schepen, bruggen, sluizen en kranen. Deze werken vallen vaak onder strenge keur waar onze mensen goed mee bekend zijn.

Industrie

Wij hebben ervaring in nieuwbouw en onderhoud projecten in de (petro)chemie, zuivel en tanken parken. Ons personeel is werkzaam in functies in de elektrotechniek en instrumentatie tot piping en apparaten- en werktuigbouw. Dankzij onze ervaring zijn wij bekend met de kritische factoren op deze werken.

Offshore

Onze medewerkers in de offshore zijn bekend met de hoge eisen die worden gesteld. Wij voorzien onze opdrachtgevers in: keurlasser(div materialen), fitter, rigger, voorman, lasinspecteur, mechanisch of onderhoud monteur, steigerbouw, schilders en stralers.

Installatietechniek

In de installatie techniek zijn wij actief op bouw en industrieprojecten. Dit kan gaan van een gebouwbeheerder, maar ook een servicemonteur of een verwarmingsinstallateur

Infratechniek

Wij zijn actief in de realisatie of onderhoud van grote objecten(dijken, sluizen en wegen) die in de grond vast zitten. Dit kan zijn van grondwerker en machinist tot aan een uitvoerder engineer.

Elektrotechniek

Onze elektromonteurs werken zelfstandig aan diverse elektrotechnische installaties in zowel woningbouw als utiliteit. De werkzaamheden bestaan uit het afmonteren van schakelmaterialen, het voorbereiden van technische installaties, het assembleren van deelproducten, het plaatsen en demonteren van elektrotechnische componenten, het aanleggen van kabels, kabelgoten en leidingen en het testen van de installaties.

Professionals en projecten

Door onze ervaring en netwerk bemiddelen wij ook in leidinggevende specialisten en engineers. Wij beschikken over uitdagende projecten in binnen en buitenland voor uitvoerders, projectleiders, werkvoorbereiders en QC-ers.

Lokaal en internationaal

Lokale medewerkers voor lokale klanten. Specialisten werken nationaal en indien nodig internationaal. Om de kwaliteit en kwantiteit te kunnen garanderen heeft Vaktec kantoren in Polen, Hongarije en Litouwen. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers altijd optimaal van dienst zijn. Vaktec richt zich altijd op de bemiddeling van technische specialisten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Werken bij Vaktec?

Meld je aan